La web de la Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès, supera les 1.000 visites!!

Va néixer al mes de març de 2008 i al mes de novembre comptem amb més d'un miler de visites.

El rànquing de les seccions més visitades és el següent:

Ítems més populars: 
Història de la Penya (creat 19/04/2008) 419 visites La Junta (creat 19/04/2008) 334 visites
Local social (creat 06/05/2008) 313 visites
Activitats i esdeveniments (creat 12/05/2008) 246 visites

Podeu veuré amb més detall tota la informació sobre les dades estadístiques de la web, a través del següent gràfic-taula de l'eina Webanalizer:

I això només acaba de començar...

 
Molts socis de la penya, de cami cap a l'Estadi Olímpic, hem anat veient des de l'autobús com han anat avançant les obres de la nova casa per al RCD Espanyol: la nostra casa.

Tots hem estat testimoni de l'evolució i amb il·lussió comptem els dies que queden per anar-hi!

Un soci de la penya s'ha apropat aquets dies fins al peu del Gol Nord del Nou Estadi, on la Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès té ubicats els 145 seients que els seus socis gaudiran properament durant el 2009.

Aquí teniu algunes fotos del Gol Nord: la nova General Mitre de Cornellà: (Més fotos a la secció "Gal·leria d'imatges" de la web) 
 
La Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès fa una valoració molt possitiva de la seva participació a la Fira Entimostra de El Vendrell (17-19/10/08).

Durant la Fira l'stand de la Penya va ser visitat per més d'un centenar de persones,  fruit d'això, es van recaptar nous socis i es van vendre un gran nombre de butlletes de loteria per al proper sorteig de Nadal 2008.

Per donar un cop d'ull a totes les fotos, ja podeu gaudir d'un bon grapat visitant la secció "Gal·leria d'imatges" de la pàgina web.

Aprofitem l'avinentesa per donar les gràcies a tots els membres de la junta i els socis de la penya que hi han col·laborat!
 
La Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès ja disposa de butlletes de la Loteria Nacional per al proper Sorteig de Nadal  que se celebrarà a Madrid el proper 22 de desembre de 2008.

El número escollit és el 40442.

Cada butlleta té un cost de 2,50€ dels que jugues 2€ i dones 0,50. El donatiu es destina a la compra de regals per a nens malalts ingressats als diferents centres hospitalaris de la província de Tarragona (Campanya de Reis).

Si t'interessa comprar una butlleta ho podràs fer:

- Visitant l'stand de la Penya a la Fira Entimostra de El Vendrell (17, 18 i 19 d'octubre).
- Posa't en contacte amb:
Josep Vives (Bellvei) 626.45.42.47

APROFITA!!! No t'empendeixis de no haver comprat una butlleta pel sorteig!!! El 23 de desembre ja serà massa tard !!!
 
Ja tens disponible el nou calendari de partits de l'RCD Espanyol de la nova temporada 08-09.
 
Durant els propers 17, 18 i 19 d'octubre té lloc la 5a edició de l'Entimostra, el certamen de caràcter biennal que és l'aparador de la gran participació cívica amb què compta el Vendrell.

Com ja és habitual en aquesta fira la Penya Blanc i Blava Baix Penèdès gaudirà d'un stand, per tal de donar-se a conéixer i promocionar-se entre la resta d'entitats culturals i socials de la vila de El Vendrell, així com a lloc de visita i reunió de tots els socis i no socis de la Penya, i entusiastes i seguidors del club RCD Espanyol de Barcelona.

US HI ESPEREM A TOTS!!
 
La Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès obre el període de desplaçaments amb autobús al camp en dies de partit a casa.

Per tal de gaudir d'aquesta opció cal que, durant la setmana anterior  i preferiblement abans del dijous, truqueu a un dels següents telèfons de contacte (sempre indicant el  nom de la persona, soci o no-sòcia de la penya, i el número de llocs que ocupareu a l'autobús):

Miquel Serrano (Calafell) 977 69 08 78
Josep Vives (Bellvei) 626.45.42.47
Indaleci Grau (El Vendrell) 977.66.41.48

El preus per desplaçament són:

Socis de la penya: 7€ (anada i tornada)
No socis de la penya: 10€ (anada i tornada)

Els autobus/os per al desplaçament sempre us estaran esperant 2 hores abans del partit a l'Estació d'autobusos de El Vendrell. Aquests faran 2 parades: una a Calafell Poble i una altra a Calafell Platja (parada de bus davant de l'estació de RENFE Calafell).

ATENCIÓ!: Si us plau, és molt important que aviseu que vindreu el proper desplaçament, doncs en cas de NO fer-ho, la Penya NO POT GARANTIR que pugueu desplaçar-vos amb nosaltres amb normalitat.

De la mateixa forma, si per raons diverses, un cop reservat el lloc a l'autobús, finalment no podeu venir, us agrairem molt que de la mateixa forma ens aviseu! Solament d'aquesta forma podem alliberar aquests espais per a ser ocupats per altres persones que puguin estar interessades.

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!       

 
Amb motiu de l'inici de la Lliga 2008-2009 es torna a obrir el període d'inscripció per a nous socis de la Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès.

Si encara no ets soci, i vols gaudir de tots els avantatges que això suposa (desplaçaments, activitats organitzades, etc.) no t'ho pensis més! Només et costarà 10 € a l'any!

Disposes de diferents opcions per fer-te'n soci:

1- Des de la mateixa pàgina web de la Penya. Has d'anar a l'opció Fes-te soci i omplir degudament tots els camps del formulari.
2- o bé lliurar-lo a alguna de les següents persones de la Penya: (Josep Vives - Bellvei - telf:626.45.42.47 ); (Indaleci Grau - El Vendrell - telf:977.66.41.81); (Miquel Serrano - Calafell - telf:977.69.08.78)

T'ESTEM ESPERANT!!!
 
La Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès ha estat la que més seients ha agrupat al nou Estadi Cornellà-El Prat.

Actualment som 245 socis de la penya, dels quals 165 ja ho som de l'Espanyol.