_ La Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès ja disposa de butlletes de la Loteria Nacional per al proper Sorteig de Nadal que se celebrarà a Madrid el proper 22 de desembre de 2011.

El número escollit és el 26.933.

Cada butlleta té un cost de 2,50 euros dels que jugues 2 euros i dones 0,50 euros.

El donatiu es destina a la compra de regals per a nens malalts ingresats a diferents hospitals de la província de Tarragona (Campanya de Reis).

Si t'interessa comprar una butlleta ho podràs fer a l'autobús de desplaçament al camp en dies de partit a casa, o bé posan-te en contacte amb Josep Vives (Bellvei - tel. 626.45.42.47).

APROFITA!!! No t'empenedeixis de no haver comprat una butlleta pel sorteig! El 23 de desembre ja serà massa tard!

 
_ La Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès ja té disponibles els calendaris per a la nova temporada esportiva RCD Espanyol 2011-2012.

Si encara no disposeu d'ell, pots demanar-lo a qualsevol membre de la junta de la Penya durant el desplaçament amb autobús el proper partit.

 
_ La Penya Blanc i Blava del Baix Penedes un any més col·labora amb el RCD ESPANYOL en la recoliida de joguines noves.

El passat 29 de desembre de 2010 , Josep Vives membre de la Junta de la Penya Blanc i Blava del Baix Penedes va lliurar en nom de tots els socis de la Penya, 50 joguines perquè el RCDE les facin arribar als nens/nenes hospitalitzats el dia de Reis.

Gràcies a aquesta acció 50 nens hospitalitzats a Can Ruti (Badalona) i la Vall d'Hebrón (Barcelona) tindran el seu regal en un dia tan especial com és el dia de Reis.

Moltes gràcies a tots!!!
 
_ Durant els propers 22, 23 i 24 d'octubre té lloc la 6a edició de l'Entimostra, el certamen de caràcter biennal que és l'aparador de la gran participació cívica amb què compta el Vendrell.

Com ja és habitual en aquesta fira la Penya Blanc i Blava Baix Penèdès gaudirà d'un stand, per tal de donar-se a conéixer i promocionar-se entre la resta d'entitats culturals i socials de la vila de El Vendrell, així com a lloc de visita i reunió de tots els socis i no socis de la Penya, i entusiastes i seguidors del club RCD Espanyol de Barcelona.

Com a novetat, la Penya Blanc I Blava Baix Penedès, conjuntament amb la Penya Blaugrana i la col·laboració de l'Ajuntament de El Vendrell, organitzen un acte solidari en commemoració de la mort del tant estimat nostre capità Dani Jarque, i com a suport a la fundació FIPEC, especialitzada en la investigació i la prevenció de malaties cardiovasculars:

S'habilitaran un total de 8 futbolins, funcionaran cada dia de la Fira i podrà jugar qualsevol persona que vulgui col·laborar amb l'acte per 1€.
I el dissabte 24 a la tarda, tindrà lloc un TORNEIG DE FUTBOLÍ, on per participar cada parella farà una donació de 5€.

Tots els diners recollits s'abonaran en qualitat de donació a la fundació FIPEC.

Us cridem a participar a tots, per tal de fer d'aquesta iniciativa tot un èxit de participació i exemple, que ens permeti contribuir a tots, donant suport a la recerca cardiovascular a nivell catàlà i espanyol.

US HI ESPEREM!!! NO PODEU PERDRE AQUESTA OPORTUNITAT!!!

 
_ La Penya Blanc i Blava del Baix Penedès organitza pel dissabte 10 de juliol de 2010 una sortida amb autocar per tal de visitar l’Estadi del nostre RCD ESPANYOL i conèixer els secrets d’un dels estadis més bonics i moderns d’Europa.

Els visitants podran accedir a la major part de les sales i els espais més exclusius de l’Estadi: Llotja Presidencial, sala de premsa, vestidor local i també el terreny de joc i banquetes.

Durant el recorregut es projectaran vídeos en format 3D recreant la història i moments especials del nostre club.

Tot seguit farem la inaguració de la placa de la nostra penya que s’instalarà a l’Estadi.

Desprès d’aquests actes visitarem el centre comercial SPLAU!. Un dels centres comercials més grans de Catalunya.

Horaris i preu:
09:30 hores. Sortida de les parades de bus habituals: El Vendrell / Calafell.
10:45 hores. TOUR 3D per l’Estadi i inaguració de placa de la Penya.
11:45 hores. Visita lliure pel centre comercial SPLAU, on podrà dinar tothom als bars o restaurants que cadascú vulgui (el dinar no està inclòs al preu).
17:00 hores. Tornada amb el bus.

Preu de viatge amb autocar i entrada pel TOUR 3D a l’Estadi: 20€ (adults), 13€ (infantil - 5 a 12 anys)

Us recordem que per assistir-hi és obligatori fer la reserva de plaça d’autocar i entrada , als següents telèfons:

- Josep Vives (Bellvei) 626.45.42.47
- Miquel Serrano (Calafell) 977.69.08.78
- Indaleci Grau (El Vendrell) 619.15.63.36

Us hi esperem a tots!!!





 
_Un cop més, com cada any, en acabar la temporada La Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès organitza la seva caminada a Montserrat. Aquesta vegada serà el proper diumenge 23 de maig.

La sortida en autocar serà de Calafell Poble a les 7:30h del matí.

L'autocar farà una parada a Collbató i tots aquells que vulguin podran continuar el viatge caminant fins a Montserrat. La caminada té una durada aproximada de 2h.

Un cop finalitzat el recorregut i la visita a Montserrat tornarem amb autocar a Calafell Poble on dinarem al L'HOSTAL L'ANTIGA i gaudirem plegats del següent menú:

Fideus arrossejats amb all i oli
Suquet de rap amb patates
Pastís de postre
Vins, cava i café

El preu del viatge i dinar per un adult és de 35€, i per als nens de 15€

Places limitades. Si us plau, es prega a tots aquells interessats en participar-hi confirmin la seva assistència abans del dimarts 18 de maig trucant als següents números de telèfon:

Josep Vives (Bellvei)               626.45.42.47
Miquel Serrano (Calafell)          977.69.08.78
Indaleci Grau (El Vendrell)        619.15.63.36

Us hi esperem a tots!!!
 
La Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès participa com a una de les principals entitats col·laboradores en el festival FUSIOLARIDARITAT d'entitats culturals del Vendrell prodamnificats d'Haití i Xile.

Amb l'objectiu d'aconseguir recollir fons per a destinar-los a la reconstrucció de Xile i Haití, el proper 17 d'abril a partir de les 17h el Camp de Futbol del Patronat d'Esports de El Vendrell acollira el festival FUSIOLARIDARITAT.

Per només 3 euros de pagament d'entrada tu pots ajudar a millora la situació de Xile i Haití després dels darrers terratrèmols.

 ANIMA'T I PARTICIPA!!! ELLS ET NECESSITEN!!!

Els assistents podran gaudir de tot tipus d'actuacions musicals de diferents entitats: Escola Municiapal de Música Pau Casals, Nens del Vendrell, Asociación Andaluza i un extens etcètera.

ANOTA AQUESTA CITA A LA TEVA AGENDA!!! NO T'HO POTS PERDRE!!!
 
El passat mes de desembre, la Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès va sumar esforços a la Campanya de recollida de joguines promoguda pel Club RCD Espanyol de Barcelona i l'Associació Cívica La Nau.

Després de la venda de butlletes de loteria de Nadal, amb els diners recollits del donatiu 0,50 euros, es van comprar més de 50 regals, que el president de la Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès, Indaleci Grau, i el vocal Josep Vives, van lliurar el passat 21 de desembre a la botiga RCD Estil de l'Estadi Cornellà-el Prat en representació a tots els membres de la Penya.

Gràcies a aquesta acció, aquest any, uns 50 nens tindran el seu regal el dia de Nadal-Reis.

 Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració!
 
La Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès ja disposa de butlletes de la Loteria Nacional per al proper Sorteig de Nadal que se celebrarà a Madrid el proper 22 de desembre de 2009.

El número escollit és el 43.602.

Cada butlleta té un cost de 2,50 € dels que jugues 2€ i dones 0,50€.

El donatiu es destina a la compra de regals per a nens malalts ingresats a diferents hospitals de la província de Tarragona (Campanya de Reis).

Si t'interessa comprar una butlleta ho podràs fer a l'autobús de desplaçament al camp en dies de partit a casa, o bé posan-te en contacte amb Josep Vives (Bellvei - tel. 626.45.42.47).

APROFITA!!! No t'empenedeixis de no haver comprat una butlleta pel sorteig! El 23 de desembre ja serà massa tard!           


 
Amb motiu de l'inici de la lliga 2009-2010 comença el  periode de renovació i d'inscripció de nous socis de la Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès. 

Si ja ets soci, rebràs una carta en breu, en mà i/o per correu postal amb un escrit de benvinguda a la nova temporada, informació d'interès, i el teu carnet de soci de la penya per a la nova temporada.

Pel contrari, si encara no ets soci, i vols gaudir de tots els avantatges que això suposa (desplaçaments, activitats organitzades, etc.) no t'ho pensis més! Només et costarà 10  euros a l'any!

Disposes de diferents opcions per a fer-te soci:

1. Des de la mateixa pàgina web de la Penya. Has d'anar a la secció 'Fes-te soci' i omplir degudament tots els camps de formulari.
2. O bé lliurar-lo a algunes dels següents membres de la Penya: Josep Vives (Bellvei - Tel. 626.45.42.47), Indaleci Grau (El Vendrell - Tel.977.66.41.81), Miquel Serrano (Calafell - 977.69.08.78). 

A l'actualitat la Penya compta amb un total de 300 socis de la penya, dels quals uns 200 són socis també del RCD Espanyol de Barcelona.

T'ESTEM ESPERANT!!!