La Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès ja té disponibles els calendaris per a la nova temporada esportiva RCD Espanyol 2009-2010.

Si encara no disposeu d'ell, pots demanar-lo a qualsevol membre de la junta de la Penya durant el desplaçament amb autobús el proper partit.        

 
La Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès, va ser protagonista el passat 02/08/09, dia de la inauguració del nou estadi RCD Espanyol Cornellà-El Prat.

Amb una participació completa de gairebé tots els seus membres, va poder gaudir d'una jornada inolvidable.

Com a testimoni la següent imatge, que va ser reproduïda en una notícia d'un magazine europeu:

Pots accedir a la imatges des de la secció Gal·leria d'imatges de la web.        
 
Tots els socis de la Penya Blanc i Blava Baix Penedès, socis de l'RCD Espanyol de Barcelona, que estiguin interessats en assistir al primer partit de la temporada 2009-2010 al Nou Estadi RCD Espanyol Cornellà-El Prat, que tindrà lloc el cap de setmana del 12-13 de setembre (pendent de confirmar en els propers dies), ja poden fer la seva reserva de plaça d'autocar, fent una trucada a qualsevol dels números de contacte habituals de la Penya:


Josep Vives (Bellvei) 626.45.42.47 
Indaleci Grau (El Vendrell) 619.15.63.36
Miquel Serrano (Calafell) 661.29.53.64

 ATENCIÓ!: És molt important que:

Feu les reserves amb prou temps, sempre abans de dijous de la setmana de partit
Feu les trucades de telèfon de dilluns a divendres, entre les 11h i les 20h.
De la mateixa forma, si ja heu fet la reserva i a darrera hora surt qualsevol mena d'inconvenient que no us permet assistir, si us plau aviseu per tal que altres socis es podin beneficiar de les places.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració!
 
Des de la Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès en nom de la junta directiva i de tots els seus membres, volem agrair a les diferents institucions del Vendrell, les constants mostres de condol que estem rebent davant el tràngol que estem patint tots els espanyolistes amb la sobtada  mort d'en Dani Jarque.

Moltes gràcies a tots!

A continuació, una mostra d'una de les institucions que s'han posat en contacte amb nosaltres:

Carta condol Dani Jarque: El motiu d'aquesta carta és expressar-li les meves més profundes condolences per la mort del jove jugador del RCD Espanyol, el futbolista Dani Jarque.Tant jo mateixa com la resta de companys del Grup Municipal Socialista del Vendrell, desitgem que la seva ànima descansi en pau i que tots els aficionats al futbol, i en especial els integrants de la Penya Blanc i Blava Baix Penedès recuperin aviat els ànims davant d'aquesta inesperada pèrdua que ha commocionat a tot el món de l'esport.<br/><br/>Benvolgut senyor Indaleci Grau Rubio, com a president, i a tots els membres de la junta i de la Penya Blanc i Blava Baix Penedès:<br/><br/>Ens ha impressionat la pèrdua del jove jugador Dani Jarque que, amb  només 26 anys, no podrà lluir mai més el braçalet de capità de l'Espanyol.<br/><br/>Des del Grup Municipal Socialista us acompanyem en el sentiment davant d'aquesta dolorosa pèrdua.

Sincerament seva, Helena Arribas i Esteve, Presidenta del Grup Municipal Socialista del Vendrell.     

 
La Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès de dol per la mort del jugador espanyolista Dani Jarque.

Assabentats de la tragica notícia, la Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès desitja expressar el seu més sentit pèssam per la irreparable pèrdua, als seus familiars, col·laboradors, amics i a tots els que li han acompanyat  sempre en la seva trajectòria esportiva i personal.

Allà on estiguis sempre seràs el nostre capità i sempre estaràs amb nosaltres.

 
Membres de la Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès assisteixen a la presentació de la nova promesa de l'equip RCD Espanyol: Shunsuke Nakamura.

La presentació ha estat plena d'emocions periques i envoltada per un total de més de 8.000 aficionats espanyolistes.

Tot seguit un reportatge de fotos que testimonia el dia viscut avui pels aficionats de l'Espanyol al nou estadi de Cornellà-El Prat.              

 
Tots els socis de la Penya Blanc i Blava Baix Penedès, socis de l'RCD Espanyol de Barcelona, que estiguin interessats en assistir a la inauguració del nou estadi de Cornellà el proper diumenge 2 d'agost, ja poden fer la seva reserva de plaça d'autocar, fent una trucada a qualsevol dels números de contacte habituals de la Penya:


Josep Vives (Bellvei) 626.45.42.47
Indaleci Grau (El Vendrell) 619.15.63.36
Miquel Serrano (Calafell) 661.29.53.64

El programa de la inauguració del Nou Estadi és el següent: 

17:00h Inici de la festa (pels voltants del Nou Estadi)
20:00h Acte inaugural a càrrec de la Fura dels Baus
21:00h Partit RCD Espanyol de Barcelona-Liverpool FC.
23:00h Castell de focs i clausura inauguració

No us ho podeu perdre!! Lo millor encara està per començar!!


Us hi esperem!!!            

 
El proper diumenge 19 de juliol, es durà a terme la jornada de portes obertes al nou estadi RCD Espanyol de Cornellà-El Prat de Llobregat.

El mateix dia per amenitzar la important jornada, els veterans de l'Espanyol jugaran un triangular amb el Cornellà i el Prat.

La Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès organitzarà 2 o 3 autocars, en funció de la demanda dels seus socis, per tal que tothom que hi vulgui pugui assistir!

Tots aquells interessats, ja podeu fer la vostra reserva als telèfons habiutals de contacte de la Penya, els següents:

Josep Vives (Bellvei) 626.45.42.47
Indaleci Grau (El Vendrell) 619.15.63.36
Miquel Serrano (Calafell) 661.29.53.64

Us hi esperem!!! No podeu faltar a la cita!!!
 
La Penya Blanc i Blava Baix Penedès ja té un total de 290 socis, dels quals 181 són també socis del club RCD Espanyol de Barcelona.

Aquest any, s'han donat un total de 33 altes de socis de l'Espanyol de la Penya, tot un èxit envers altres anys!!!

I que continuï!!! L'Espanyol necessita tot el nostre suport a la seva nova aventura al camp nou de Cornellà.
 
La Penya Blanc i Blava Baix Penedès ha celebrat avui diumenge 21 de juny, amb un gran èxit de participació, la seva ja tradicional caminada-visita anual al Monestir de Montserrat.

A les 8:00h han sortit des de El Vendrell dos autobusos cap a Montserrat amb un total de 85 socis de la penya. Un bon grapat d'ells han baixat a Collbató des d'on han iniciat una caminada de 3 hores fins arribar al Monestir de Montserrat.

Cap a les 14h tots els socis han gaudit d'un dinar de germanor de la Penya, a les instal·lacions de La Lira Vendrellenca (El Vendrell) a càrrec del Bar-Restaurant Jaruma.

Aquest només ha estat l'inici de la gran caminada dels socis de la Penya a Montserrat que es durà a terme al voltant del mes de setembre-octubre, des de El Vendrell, amb motiu d'agraïment pel manteniment de l'RCD Espanyol a primera divisió!

Totes les fotos de la caminada a Montserrat i del dinar germanor, les podeu trobar ja acessibles des de la secció "Gal·leria d'imatges" de la web de la Penya.

Moltes gràcies a tots: participants i sobretot organitzadors de l'esdeveniment!!!