La Penya Blanc-i-Blava Baix Penedès obre el període de desplaçaments amb autobús al camp en dies de partit a casa.

Per tal de gaudir d'aquesta opció cal que, durant la setmana anterior  i preferiblement abans del dijous, truqueu a un dels següents telèfons de contacte (sempre indicant el  nom de la persona, soci o no-sòcia de la penya, i el número de llocs que ocupareu a l'autobús):

Miquel Serrano (Calafell) 977 69 08 78
Josep Vives (Bellvei) 626.45.42.47
Indaleci Grau (El Vendrell) 977.66.41.48

El preus per desplaçament són:

Socis de la penya: 7€ (anada i tornada)
No socis de la penya: 10€ (anada i tornada)

Els autobus/os per al desplaçament sempre us estaran esperant 2 hores abans del partit a l'Estació d'autobusos de El Vendrell. Aquests faran 2 parades: una a Calafell Poble i una altra a Calafell Platja (parada de bus davant de l'estació de RENFE Calafell).

ATENCIÓ!: Si us plau, és molt important que aviseu que vindreu el proper desplaçament, doncs en cas de NO fer-ho, la Penya NO POT GARANTIR que pugueu desplaçar-vos amb nosaltres amb normalitat.

De la mateixa forma, si per raons diverses, un cop reservat el lloc a l'autobús, finalment no podeu venir, us agrairem molt que de la mateixa forma ens aviseu! Solament d'aquesta forma podem alliberar aquests espais per a ser ocupats per altres persones que puguin estar interessades.

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!       

1/11/2023 12:29:44 am

Hello mate great bllog

ReplyLeave a Reply.